Spill for den MC-interesserte


Nettet er fullt av spill med MC-tema. Hos 1001 Spill finnes det flere Motocross spill. Motocross Nitro lar deg kjøre i ulikt landskap, fra ørkener til fjell eller foran masse tilskuere. TG Motocross 4:Pro er et spill med god grafikk og lange, utfordrende baner. TG Motocross har veldig vanskelige baner, så her blir du virkelig utfordret.

Spillet Bike Race er laget for Android og iPad. I dette spillet må du vippe telefonen eller brettet for å styre sykkelen. Spillet kan prøves som gratis demo.

Også Gamesbook.com har mange motorsykkelspill. Spillene er veldig varierte, fra motorsykkelløp til stuntspill. I Motorsykkel Racing skal man kjøre om kapp, mens Bike Mania 3 er et spill der man skal komme seg over ulike hindre. Kick Buttowski, helten fra Disney Channel, har også fått sitt eget motorsykkelspill. Motorsykkelspillene hos Gamesbook.com er inndelt etter ulike sjangere, så det er lett å finne den typen spill du liker, enten det er stuntspill, racing eller trial. Andre sjangere er motorhopp, skuterracing, turbosykkel og rushtid.

SpilleGratis.com har flere hundre motorsykkelspill. Her finner du både Motocross, ATV-spill og trialbikespill. Utvalget er så stort at siden har noe for alle. Her kan du kjøre Dirt Bike, Motocross Stunt Racing eller prøve deg på minisykkel. Det er lett å finne fram til spillene man liker på denne nettsiden. Du finner spill basert på tegneseriefigurer som familien Flint. Du finner spill som er ville og helt urealistiske, men som er kjempemorsomme, og selvsagt finner du også mer realistiske spill. Utvalget er stort og variert.